email

contact@metklem.nl

wij reageren binnen 24 uur

postadres

Noorddammerlaan 94
1187 AE Amstelveen

dit is een postadres, geen bezoekadres

telefoon

06-26802142

laat een bericht achter als wij niet opnemen

Bestellen

Op de pagina “winkel” vind je alle producten die je op dit moment bij ons kunt bestellen. Als je op de foto klikt of op de beschrijving kun je gedetailleerd lezen waar je de klem voor kunt gebruiken en welke producten je kunt verwachten als je bij ons een bestelling plaatst. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag om je bestelling te verpakken en te versturen. Je pakket wordt in principe op dezelfde dag verzonden als dat je deze besteld hebt. Je bestelling past normaal gesproken door de brievenbus, dus thuis blijven is niet nodig. Wij verzenden met PostNL. Verzending is bij ons gratis binnen Nederland.

Betalen

Als je een bestelling bij ons plaatst kun je deze betalen op de pagina van je winkelmandje. Wij hebben gekozen voor iDEAL als betaalmethode. Wil je op een andere manier betalen of gaat er iets niet goed met betalen? Neem dan contact met ons op via contact@metklem.nl.

Mollie is de partij die voor ons de betalingen op een veilige manier verwerkt zodat je er op kunt vertrouwen dat de betaling goed beveiligd is.

Retour zenden

Past de klem niet of heb je een andere reden om je bestelling terug te sturen? Geen probleem! Stuur ons een mail (contact@metklem.nl) met je gegevens en stuur je bestelling terug naar ons postadres. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen. Alleen de kosten voor retour vanaf je huis naar ons zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.